La soledat dels corredors de fons a Canillo

Demòcrates+Independents lluita contra l'abstenció a la parròquia en ser l'única llista i la participació arriba al 50% al migdia

Comentaris

El padrí més gran de Canillo vota acompanyat per la seva filla.
El padrí més gran de Canillo vota acompanyat per la seva filla. FRANCESC PINO

La parròquia de Canillo ha arribat al 50% de participació a la una del migdia d'aquest diumenge. La presència d'una sola llista feia témer una molt baixa participació. Els candidats de Demòcrates + Independents són Guillem Casal i Jordi Jordana.

Sentir-se sol és consubstancial a la naturalesa humana. També a la política. Ho han experimentat a la campanya els candidats de Demòcrates+Independents a Canillo, consellers 'in pectore'. El seu gran temor era l'abstenció i després els vots en blanc.

Pel que fa al primer cas, la participació ha esvaït els temors. Bon ambient al comú i presència, fins i tot, del padrí amb més anys de la parròquia, el sogre de l'actual cònsol major, Francesc Camp de ca l'Agustí.

Hi ha aperitiu pels electors i els seus acompanyants. Els candidats voten després d'una campanya en solitari. És aquesta solitud la que ens apropa i que, en aquesta campanya de les eleccions generals, pertany a aquells que, en lloc de competir per guanyar uns comicis, ho duen a terme només pel plaer de fer-ho. Dependre només d'un mateix, en tot i per a tot, comporta un permanent estat de vigilància que impedeix masses vegades veure clarament allò que és el que passa. 

Feta la campanya, Casal i Jordana estan pendents del resultat de les urnes, que en alguns casos, pot ser igual de dolent que una derrota.

Comentaris (2)

Trending