El temporer empresonat acabava de vendre marihuana just abans de ser detingut

L’arrest va ser dijous a Canillo i l’endemà la Batllia va decretar l’ingrés a la Comella, després que la policia trobés 12 grams de cocaïna, 5,1 grams de marihuana i 7,91 grams d’haixix

-
-
El resident temporer empresonat divendres acusat d’un delicte de tràfic de drogues havia venut sis grams de marihuana a una no resident poc abans de ser detingut. Tot advertint la presència de la dona, una turista de 28 anys, en les immediacions del domicili de qui acabaria sent arrestat, a Canillo, va ser com finalment es van comissar diverses quantitats de droga.

La policia va detenir la setmana passada fins a dotze persones per delictes relacionats amb estupefaents. L’únic arrest que ha comportat l’ingrés a presó és el que es va produir dijous a primera hora de la tarda. L’operació policial encara es manté oberta, atès que se sospita que el detingut, un temporer de nacionalitat xilena i 26 anys, podria subministrar droga a d’altres persones.

Després d’advertir el que seria un tracte de compra-venda de marihuana, els agents, en el marc del reforç del control en la lluita contra el tràfic i el consum d’estupefaents que s’ha fet durant el període nadalenc, es va personar al domicili del detingut. A aquest se li van trobar 11,9 grams de cocaïna, 5,1 grams de marihuana i 7,91 grams d’haixix

L’home va intentar justificar que tot el material era per a consum propi. Però el fet que els agents intervinents tinguessin clar que poc abans de l’arrest s’havia dut a terme la compra-venda de la ‘maria’ amb una turista hauria desmuntat la  versió de l’arrestat, que va passar a disposició judicial divendres, tal i com va avançar l’Altaveu, i va ingressar al centre penitenciari pels volts de les 4 de la tarda.

D’entre la resta de detencions que es van produir relacionades amb el tràfic de droga, les més destacades es van donar dilluns i dimarts passat. En els dos casos els arrestos es van produir al punt fronterer del riu Runer. La primera detenció es va formalitzar el dia 31 a 3/4 de 8 de la tarda. De fet, van ser quatre arrestos: quatre homes no residents de 25, 26 (dos d’ells) i 28 anys respectivament, per possessió de 10 pastilles d’èxtasi (4,9 grams) i 12,7 grams de marihuana, accedien al Principat en un turisme particular. 

La segona de les detencions esmentades va ser l’endemà, el primer d’any poc abans del migdia. En aquesta ocasió es van arrestar dos homes no residents de 30 i 27 anys per possessió de 5,1 grams de cocaïna, 3,6 grams de MDMA, 30,8 grams haixix i 3,1 grams de marihuana, accedien al Principat en un turisme particular, s’efectua el control amb l’ajuda d’un gos ensinistrat en la recerca d’estupefaents.

Comentaris

Trending