El saig embarga Lusitans per l’impagament de 12.000 euros a un exjugador

Es demana l’execució de la sentència judicial favorable a Nico Medina, un cas que se suma a una llarga llista de denúncies que acumula el club

Pablo González, a la dreta, amb Nico Medina, quan es va anunciar el seu fitxatge per Lusitans.
Pablo González, a la dreta, amb Nico Medina, quan es va anunciar el seu fitxatge per Lusitans.

Nou embargament a Lusitans. En aquest cas, el saig l’ha decretat per poder satisfer l’import proper a 12.000 euros que el club deu al seu exfutbolista Nico Medina. Un nou cop a una entitat que travessa una complicadíssima situació econòmica a la vegada que intenta, esportivament, finalitzar la temporada a la Lliga Unida.

El jugador va militar a l’entitat la temporada 2018-19, que va acabar amb el descens de l’equip des de la Lliga Multisegur. Medina va demandar l’entitat per impagament i va guanyar. El club li havia de pagar els salaris pendents, un total de 10.446,93 euros. A aquesta xifra, se li ha de sumar ara els interessos legals i les taxes judicials. En total, 11.752,63 euros.

El futbolista va recórrer al saig perquè s’executés la sentència favorable als seus interessos. Fa dues setmanes, el BOPA va publicar l’edicte mitjançant el qual es reclamava el pagament voluntari. En no haver resposta, ara s’ha decretat l’embargament “sobre els béns i drets de l’entitat”, una acció que es durà a terme “en el termini màxim de cinc dies hàbils”, circumstància que es podria evitar consignant la quantitat a abonar al despatx del saig. En l’edicte es torna a indicar que “el legal representant de l’entitat Futbol Club Lusitans” es troba “en parador desconegut”.

El de Nico Medina és, però, només un dels nombrosos impagaments que acumula l’entitat, un dels clàssics del futbol andorrà. De fet, una d’aquestes denúncies, la del també xilè Pablo González –de fet, tots dos van arribar al mateix temps-, ha provocat que la FIFA sancioni el club amb tres períodes de mercat sense poder fitxar, fins a l’estiu del 2021.

Etiquetes

Comentaris

Trending