'El Foraster' que Televisió de Catalunya emetrà el 28 de juny es roda aquests dies a Andorra

Comentaris

\'El Foraster\' que Televisió de Catalunya emetrà el 28 de juny es roda aquests dies a Andorra
\'El Foraster\' que Televisió de Catalunya emetrà el 28 de juny es roda aquests dies a Andorra

Andorra serà la protagonista del programa dirigit i presentat per l’humorista Quim Masferrer, ‘El Foraster’ de Televisió de Catalunya, el 28 de juny. El monòleg que s’emet com a resum de la visita s’enregistrarà el dia 26 d’aquest mes a l’Auditori Claror del Centre Cultural i de Congressos Lauredià, a la plaça Germandat, al tomb de la qual s’han dut a terme aquest dimecres algunes de les primeres gravacions. Amb anterioritat, per exemple, ja s'havien fet enregistraments al refugi de Sorteny, a Ordino.

Com és tradicional en el programa, Masferrer usa un to desenfadat per assaltar els que acabaran sent protagonistes de l’espai, que en aquesta sortida internacional té el suport d’Andorra Turisme, en una mena de campanya més de promoció del país. Tot i el ‘control promocional’, alguns dels tòpics que per bé i per mal acompanyen el país apareixeran al programa, que rodarà per diversos indrets del país.

Malgrat que ‘El Foraster’ té com a base petits poblets catalans, periòdicament emet programes especials tipus monogràfics i que no van associats estrictament a un poble. Així, per exemple, s’han emès ‘Forasters’ centrats en la vida i l’activitat que hi ha durant una jornada a la Vall d’Hebron. Mercabarna o el barri de la Barceloneta, ja aquesta temporada, també han sigut objecte de la visita de Quim Masferrer, que ara és al Principat.

Comentaris

Trending