El comú d’Escaldes avisa que a partir del 18 de maig torna a abaixar les barreres dels aparcaments

Arran de la pandèmia, va deixar de cobrar als pàrquings exteriors i també a les zones blaves de la parròquia

-
-
El comú d’Escaldes ha anunciat a través de les xarxes socials que a partir del dilluns 18 de maig tornarà a abaixar les barreres dels aparcaments exteriors de la parròquia i, per tant, en passarà a cobrar novament les estones d’estacionament. El mateix passarà amb les zones blaves parroquials, que fins ara han estat exemptes de pagament.

Des que es va iniciar la crisi sanitària, la corporació encapçalada per Rosa Gili va decidir enlairar barreres i facilitar l’estacionament per aquells a qui els calia deixar el vehicle en algun indret de forma permanent i, per tant, que aquesta circumstància no tingués cap cost. Ara, una vegada es va reprenent l’activitat econòmica, es considera que la situació es pot començar a normalitzar. Amb tot, s’ha deixat un marge superior a una setmana.

Altres comuns, com el d’Andorra la Vella, també van optar per la mateixa decisió d’enlairament de barreres. En aquest cas, però, el retorn a la normalitat i, per tant, al cobrament de les estones d’estacionament, ja es va donar a principi d’aquesta mateixa setmana. L’avís no va ser ni molt menys tant anticipat com el que ha fet Escaldes i aquesta circumstància va suposar cert enuig, sense, però, que la cosa hagi anat a més.

Comentaris (1)

Trending