Sorpresa entre professors i alumnes pel retorn presencial gradual a les aules

Just després que el Govern fes un comunicat per anunciar que els estudiants universitaris, els d’FP i els de batxillerat no tornaran a classe fins dilluns, la mesura s’ha comunicat als afectats

Escola Andorrana de batxillerat, a la Margineda.
Escola Andorrana de batxillerat, a la Margineda. ARXIU

Els estudiants universitaris, els de Formació Professional (FP) i els dels cursos de batxillerat faran dos dies de classe virtual, dijous i divendres, i no tornaran a les aules, presencialment, fins dilluns. La mesura ha agafat a contrapeu els afectats, que no han sabut res fins que els ministeris de Salut i Educació no l’han feta pública a través d’un comunicat oficial del Govern.

Just poc després de l’esmentada comunicació, han començat a córrer correus electrònics alertant d’aquest reinici gradual presencial de l’activitat lectiva. Els avisos els han rebut per múltiples canals. La sorpresa ha estat generalitzada perquè segons diverses fonts ningú no en sabia absolutament res. D’aquí que les direccions dels centres afectats han demanat paciència a tots els implicats i, també, han fet una crida a la col·laboració per tal que els dos dies d’ensenyament virtual funcionin bé.

Eric Jover ha posat com a exemple d'inversió l'ampliació de la Universitat d'Andorra.

Relacionat

Tornada progressiva als centres educatius per evitar la propagació de la Covid-19

La presidenta del Sindicat de l’Ensenyament Públic (SEP), Anna Mundó, ha tret ferro a la decisió, de la qual ha responsabilitzat estrictament el ministeri de Salut en el marc de la gestió de la crisi sanitària. “Com que no afecta els horaris dels treballadors ni les condicions laborals de ningú el sindicat no hi participa. A més, nosaltres no som tècnics ni de sanitat ni de Covid”.

Mundó ha confirmat que després de l’anunci oficial ha estat quan s’ha començat a notificar la situació als afectats. Mentre que al SEP no ha suposat cap pega, alguns dels docents afectats han lamentat el retard de la comunicació i han criticat el que consideren una suposada “improvisació”. Els alumnes s’ho haurien agafat de més bona manera, fins i tot amb certa sorna.

Comentaris (3)

Trending