Tornada progressiva als centres educatius per evitar la propagació de la Covid-19

Salut reprendrà els cribratges setmanals als alumnes i el personal docent de batxillerat, formació professional i universitat i els ampliarà a segona ensenyança

Eric Jover ha posat com a exemple d'inversió l'ampliació de la Universitat d'Andorra.
Eric Jover ha posat com a exemple d'inversió l'ampliació de la Universitat d'Andorra. Altaveu

Els Ministeris de Salut i Educació i Ensenyament Superior han informat que la tornada als centres educatius després de les festes de Nadal es farà de forma progressiva. D’aquesta manera, els alumnes i el personal docent de batxillerat, formació professional i universitat, reprendran les classes presencials el dilluns 11 de gener. Durant els dies 7 i 8, aquests alumnes rebran les classes virtualment.

Aquesta mesura s’emmarca dins de l’estratègia de contenció de la propagació del virus de la Covid-19. A més, el pròxim dilluns es tornaran a activar els cribratges setmanals per aquests alumnes. De la mateixa manera, els cribratges periòdics s’ampliaran, a partir d’aquest mes de gener, als alumnes de segona ensenyança. El personal docent i no docent també reprendrà, en la seva totalitat, les proves que se’ls duen a terme setmanalment.

Comentaris (3)

Trending