El PS demana més informació sobre l’error en el concurs per regularitzar docents

La consellera general Susanna Vela ha formulat una sèrie de preguntes amb les quals vol saber, entre altres coses, quina ha estat l’errada i quins mecanismes es preveuen per evitar que es torni a repetir en el futur

La consellera general Susanna Vela durant una intervenció al ple.
La consellera general Susanna Vela durant una intervenció al ple. PS

El Partit Socialdemòcrata vol aclarir què ha passat amb l’error en el concurs per regularitzar diferents places de docents. Per això, la consellera general de la formació Susanna Vela ha entrat a tràmit una bateria de preguntes que, des de l’executiu, hauran de respondre de forma escrita. Es considera necessitar tenir “una sèrie de dades” sobre el procediment.

La bateria de preguntes va ser tramitada divendres per Vela, que ha explicat que “responen a la necessitat de tenir, de forma oficial, una sèrie de dades al respecte”. Des del partit es reconeix que “la ministra d’Educació, Ester Vilarrubla, ens ha tingut informats d’aquest esdeveniment”. Tot i això, es considera “interessant” poder “tenir aquesta informació”.

Així, la consellera general ha demanat saber quines places estaven convocades i quines han estat les afectades per l’error. També es vol saber exactament en què ha consistit l’errada i quins mecanismes es preveuen incorporar perquè aquesta no es torni a produir en un futur.

Vela també ha preguntat quina solució proposa el ministeri per esclarir la situació i quin seria el procés a seguir per aplicar-la. “Si les solucions proposades i que hem pogut conèixer per la premsa responen a un criteri de responsabilitat acceptable perquè si entenem que és un error de l’administració és aquesta qui ha d’assumir-lo i no les persones perjudicades”, ha subratllat.

Comentaris

Trending