Marisa Santos i Carla Guinot continuaran liderant el sindicat dels docents

Una única candidatura, que encara s’ha d’acabar de perfilar, s’ha presentat davant el procés electoral al SEP, que tindrà la votació el 27 de setembre

L'actual junta del SEP, amb Santos i Guinot, segona i quarta des de l'esquerra.
L'actual junta del SEP, amb Santos i Guinot, segona i quarta des de l'esquerra.

El Sindicat de l’Ensenyament Públic (SEP) mantindrà una línia continuista. Malgrat les veus que aparentment reclamaven un canvi de rumb, finalment només s’ha presentat una candidatura en el procés electoral. Candidatura que s’ha d’acabar de perfilar però que seguiran liderant Marisa Santos i Carla Guinot, actuals secretària general i secretària d’organització del sindicat dels docents.

Les votacions es faran el proper 27 de setembre. Com possibilite els estatuts de l’organització sindical, hi ha marge encara fins a vuit dies abans dels comicis per acabar de perfilar la llista una vegada ja s’ha anunciat que hi serà. El termini per presentar candidatures era dilluns. I aquest dimecres la junta actual del SEP va acordar “perllongar una setmana l’elaboració total de la llista que presentarà per sotmetre a votació el proper 27 de setembre en assemblea”.

Una assemblea del SEP.

Relacionat

L’actual direcció del sindicat de docents optarà a la reelecció

Segons els estatuts del SEP es pot esperar fins a vuit dies abans de dita assemblea per enviar la llista als afiliats i afiliades. La junta actual ha assegurat que “en vista de no haver rebut cap altra candidatura dins de termini, continuem en procés d’elaboració d’una llista amb membres que exerceixen actualment amb alguns canvis”. Segons altres fonts del col·lectiu sindical, a darrera hora hi hauria hagut alguna incorporació a la candidatura i en vista a repartir millor les càrregues de treball s’ha decidit fer algun canvi, algun retoc, malgrat que Santos i Guinot continuaran com a caps visibles de l’organització.

Comentaris (2)

Trending