L’actual direcció del sindicat de docents optarà a la reelecció

Els afiliats al SEP que desitgin formar una candidatura tenen de marge fins dilluns que ve per presentar les seves llistes i les votacions es preveuen per al dia 20 d’aquest mateix mes

Una assemblea del SEP.
Una assemblea del SEP. SEP

L’actual junta directiva del Sindicat de l’Ensenyament Públic (SEP), liderada per Marisa Santos i Carla Guinot, optarà a la reelecció en la votació que es farà, presumiblement, el dia 20 d’aquest mes. Els afiliats al sindicat de docents han estat cridats a elaborar candidatures, si ho consideren oportú, per tal d’agafar les regnes del col·lectiu. Hi ha de marge fins dilluns que ve per fer arribar les propostes a l’actual executiva sindical.

Fonts de l’actual junta, amb Santos de secretària general i Guinot de secretària d’organització, i amb Raquel Brufau de tresorera i com a vocals Laura Bragança, Gemma García, Sabrina Gregoire, Jordi Missé i Esther Jover, han confirmat que hi ha la voluntat de fer una candidatura continuista per donar seguiment a la feina feta aquests darrers dos anys. Encara s’ha d’acabar de perfilar la candidatura per si s’introdueix algun canvi. En tot cas, hores d’ara no hi ha cap candidatura formal sobre la taula.

WhatsApp Image 2023 09 05 at 09.16.40

En principi, el dia 13 d’aquest mes l’executiva ha de validar les llistes que hi hagi i veure si hi ha alguna anomalia o quelcom de similar perquè es pugui resoldre abans de la votació, que està prevista que es faci el dia 20, tot i que encara s’han de definir algunes qüestions en relació amb la mateixa. L’actual direcció ha previst un període de traspàs de poders si hi hagués un canvi significatiu de persones al capdavant del sindicat i, posteriorment, la nova junta acordarà quan es fa l’assemblea ordinària per al curs 2023-2024.

Comentaris

Trending