El Lycée posarà en marxa el curs vinent un batxillerat internacional nord-americà

Una comissió ha avaluat les candidatures dels estudiants que han passat una entrevista i un examen i aquest dilluns es comunicarà el nom dels que han estat escollits

El Lycée Comte de Foix, a Andorra la Vella.
El Lycée Comte de Foix, a Andorra la Vella. Altaveu

El Lycée Comte de Foix comunicarà aquest dilluns 17 maig els noms dels alumnes que estudiaran a partir del curs vinent el nou batxillerat internacional nord-americà. Durant el mes d’abril els candidats van passar una entrevista i una prova escrita. El passat dia 5 es va reunir la comissió d’avaluació presidida pel delegat de l’ensenyament francès Denis Derkele.

L’ensenyament a la secció internacional nord-americana té l’objectiu de permetre als alumnes poder practicar una llengua estrangera de manera aprofundida, a través de la literatura del país i la utilització de l’idioma en una altra assignatura no lingüística (història i geografia). Els professors són nomenats pel ministeri d’Educació Nacional.

L’obtenció del Bac en aquesta modalitat permet als estudiants continuar els seus estudis als Estats Units. Les Opcions Internacionals de Batxillerat (OIB) existeixen en nombrosos centres educatius francesos i de l’estranger.

Per altra banda, el Lycée oferirà a partir de l’any que ve una nova especialitat en llengua i cultura catalana i andorrana segons es va informar en la darrera reunió de la comissió mixta d'educació francoandorrana.

Comentaris (2)

Trending