Eugènia Duró agafa el relleu de Marie Pagès a la direcció del departament d’Inspecció d’Educació

Xavier Campuzano es manté com a director del departament de Formació Professional, Formació al Llarg de la Vida i Innovació Tecnològica

La seu d'Educació a Sant Julià de Lòria.
La seu d'Educació a Sant Julià de Lòria.

El Govern ha aprovat aquest dimecres el nomenament de diversos directors de departaments del ministeri de Relacions Institucionals. Així, Eugènia Duro, professora de ciències socials, agafa el relleu de Marie Pagès com a màxima responsable del departament d’Inspecció, Qualitat Educativa i Recursos Humans.
 

Olga Moreno serà directora de l'Escola andorrana i Xavier Campuzano es manté com a director del departament de Formació Professional, Formació al Llarg de la Vida i Innovació Tecnològica. Moreno era directora del centre de segona ensenyança de Santa Coloma.

Eugènia Duró, per la seva part, s'ocuparà d'un dels departaments més complicats i que agrupa la inspecció, la qualitat de l'educació i els recursos humans. Actualment era cap d'àrea d'Ordenament Curricular. Havia ocupat el càrrec de secretària d'Estat de Funció Pública en el govern que encapçalava Albert Pintat.

Marie Pagès, aquest curs en una conferència als alumnes del María Moliner.

Relacionat

Els canvis a Educació porten Josep Areny a Formació al Llarg de la Vida i Marie Pagès a Santa Coloma

La missió del departament en l’àmbit de la inspecció educativa consisteix a garantir el compliment del marc legal educatiu en tot el que afecta els membres de la comunitat educativa, així com l’organització i el funcionament del sistema educatiu andorrà. En l'àmbit de la qualitat de l'educació, consisteix a planificar, coordinar i impulsar línies de millora, difondre propostes i recursos pedagògics i desenvolupar plans de formació orientats a millorar la qualitat de l’ensenyament, d’acord amb els processos d’avaluació educativa.

Finalment, i en relació als recursos humans, es tracta d'impulsar el talent i a fomentar el desenvolupament de la carrera professional del personal del Cos Especial d’Educació, alhora que gestiona els aspectes administratius i vetlla pel compliment del marc legal en aquest àmbit.

 

Comentaris (4)

Trending