Els canvis a Educació porten Josep Areny a Formació al Llarg de la Vida i Marie Pagès a Santa Coloma

El Govern ha de ratificar aquesta setmana els nous directors del ministeri que poden incloure els noms d'Eugènia Duró i Francesca Junyent

Comentaris

Marie Pagès, aquest curs en una conferència als alumnes del María Moliner.
Marie Pagès, aquest curs en una conferència als alumnes del María Moliner. Toni Solanelles

El Govern ha de ratificar aquest dimecres en la reunió setmanal del consell de ministres els nous directors del ministeri de Relacions Institucionals, Educació i Universitats. Conegut ja el d'Olga Moreno per a la direcció general de l'Escola andorrana, cal completar una graella molt àmplia en la qual hi haurà nous càrrecs per a Josep Areny i Marie Pagès.

Areny ocupa el càrrec de director del departament de Sistemes Educatius, Ensenyament Superior i Relacions Internacionals i passarà a ser el responsable de la Formació al Llarg de la Vida a partir del mes de setembre ja que l'actual, Elisabeth Carpa va guanyar l'edicte per a ser directora de l'escola primària d'Andorra la Vella.

Marie Pagès, directora del departament d'Inspecció i Qualitat Educativa, anirà a l'Escola andorrana de segona ensenyança de Santa Coloma, una formació per la qual sempre ha mostrat la seva predilecció.

Pot ser cap d'estudis en substitució de Marta Llop, que es prejubila, No podrà ser directora a la plaça d'Olga Moreno que passarà a la direcció general de l'Escola andorrana ja que l'edicte el va guanyar Jordi Torné. Hi ha dues caps d'estudi i un dels llocs s'ha de cobrir per mobilitat interna.

L'exministra Ester Vilarrubla ja s'ha incorporat fa dues setmanes a la seva plaça de retorn que és la direcció de l'Escola andorrana de batxillerat, a la Margineda. Si no hi ha cap canvi de darrera hora, Xavier Campuzano continuarà en una direcció, un lloc al qual també hi poden accedir Francesca Junyent i Eugènia Duró. Junyent, que ja havia estat directora, ara és cap d'àrea d'Inspecció i Qualitat Educativa.

Pel que fa a Eugènia Duró, exsecretària d'Estat de Funció Pública en el govern d'Albert Pintat (2007-2009) és cap d'àrea d'Ordenament Curricular en el lloc que ocupava Salva Sala.

La seu d'Educació a Sant Julià de Lòria.

Relacionat

Eugènia Duró agafa el relleu de Marie Pagès a la direcció del departament d’Inspecció d’Educació

Comentaris (4)

Trending