Les estades formatives dels estudis sanitaris es valoraran a nivell de nota i curricular

Des del ministeri d'Educació i Ensenyament Superior consideren que hi ha hagut un error d'interpretació del decret

Comentaris

La ministra d'Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla.
La ministra d'Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla. Toni Solanelles

La ministra d'Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla ha explicat aquest dimarts que les pràctiques que es facin en el marc del nou batxillerat professional de tècnic en cures auxiliars d’infermeria i en el diploma d’ensenyament professional en sanitari i social (DEP SASO)  es tindran en compte a nivell de currículum i de nota. Sanitaris, i mares i pares demanen que es valorin i des del ministeri indiquen que és un error d'interpretació del decret.

El ministeri d'Educació i Ensenyament Superior ha escoltat les queixes i es farà un nou redactat del decret que no provoqui confusió sobre la valoració de les pràctiques formatives que facin els estudiants d'infermeria a la formació professional. La ministra, Ester Vilarrubla ha dit que "possiblement hi hagut un malentès en el decret però les pràctiques es tindran en compte segur pel que fa a la nota i també a nivell de currículum".

Els TCAI estan en primera línia.

Relacionat

Professionals sanitaris reclamen que les estades formatives es valorin en els estudis d’infermeria

El tècnic en cures auxiliars d'infermeria (TCAI)  és el professional de la salut que ha obtingut el títol de Grau Mig en Tècnic de Cures Auxiliars d'Infermeria, el que li prepara per proporcionar cures als pacients i actuar en diverses àrees de l'atenció sanitària, formant part dels equips d'infermeria, tant en l'àmbit comunitari com especialitzat. Es consideren fonamental les pràctiques per davant de la teoria.

Comentaris

Trending