Educació “no es planteja per ara” passar a l’escenari de les classes virtuals

Vilarrubla espera que el fet de tornar a fer més estricte l’ús de la mascareta i els aïllaments en cas de contagis freni la infecció que es viu a les escoles

Alumnes a l'Escola andorrana de Sant Julià.
Alumnes a l'Escola andorrana de Sant Julià. ARXIU

Els ministeris de Salut i Educació esperen que sent “més estrictes” i complint de forma rigorosa el fet de ser més restrictius quant a l’ús de la mascareta i tornant a aïllar les classes senceres amb més rapidesa quan hi hagin pocs casos positius n’hi hagi prou per contenir una pandèmia que si en algun lloc marxa desbocada és a les escoles. “No ens plantegem ara el segon escenari que seria passar a la virtualitat”, ha afirmat la ministra d’Educació, Ester Vilarrubla.

El nombre de casos que hi ha entre els menors de quinze anys, que són els que no estan majoritàriament vacunats, és molt alarmant, no obstant això, Vilarrubla ha refermat aquest dimecres el seu ple convenciment que “la millor opció” per als infants i adolescents “és que puguin anar a l’escola” de manera presencial. D’aquí que s’hagi decidit passar a les mateixes mesures que hi havia, fa o no fa, al novembre de l’any passat.

Comentaris

Trending