Els aprovats al batxillerat del Lycée i de l’escola andorrana voregen el 100%

El centre educatiu francès ha presentat 88 candidats i 22 han obtingut la 'mention très bien' i 30 la 'bien' i hi ha alumnes que encara poden obtenir el títol a la repesca

Escola Andorrana de batxillerat, a la Margineda.
Escola Andorrana de batxillerat, a la Margineda. ARXIU

El 97% dels alumnes del Lycée Comte de Foix d'Andorra la Vella i el 95% de l'escola andorrana de la Margineda han obtingut el titol de batxillerat. L'escola francesa ha presentat 88 candidats i 22 han obtingut la 'mention très bien' i 30 la 'mention bien'. La xifra d'aprovats pot arribar al 100% perquè els alumnes que no han tingut prou punts tenen una repesca. El percentatge d'aprovats a nivell de totes els centres francesos és del 86%.

 

El percentatge d'aprovats al centre educatiu francès és semblant al del curs passat, que com aquest ha estat marcat pel coronavirus tot i que no amb una afectació tan gran. La majoria dels alumnes aniran a universitats franceses i espanyoles tot i que alguns han optat per la d'Andorra. La promoció d'aquest any al darrer curs de batxillerar del Lycée ha tingut un nivell molt alt i alguns dels seus alumnes han estat admesos en prestigioses escoles superiors de França com el Lycée Fenelon de París o cursos preparatoris. Enguany hi havia noves proves per aconseguir el títol de batxillerat. La puntuació s'obté en un 40% per les notes del curs i el 60% pels exàmens finals.

Pel que fa a l'escola andorrana, la majoria anirà a universitats catalanes. El 73% dels seus alumnes han obtingut el títol del batxillerat professional mentre que al Lycée el percentatge va del 70 al 100% en funció dels cursos.

Comentaris (4)

Trending