El 98,78% d’alumnes del Lycée aproven el Bac general i només un anirà a la repesca

A la branca tecnològica han aprovat 22 dels 24 inscrits i a la professional ho han fet 69 dels 74 estudiants

Comentaris

Classe d'aquest curs al Lycée Comte de Foix.
Classe d'aquest curs al Lycée Comte de Foix.

El 98,78% d’alumnes del Lycée Comte de Foix han tingut el el Bac general. Dels 81 inscrits només un anirà a la repesca que tindrà lloc aquest dimecres. La seva nota se sabrà el proper divendres. Pel que fa a la branca tecnològica han aprovat 22 dels 24 inscrits (91,66)% i a la professional ho han fet 69 dels 74 estudiants (93,24%).

Les xifres del centre són superiors a les de França. El global de l'Acadèmia de Montpellier, a la qual pertany el Lycée Comte de Foix, és del 84,9%. El percentage en el tecnològic és del 81,7% (91,66 % a Andorra) i del 78,4 % en el professional (93,24 % a Andorra).

En el conjunt de totes les escoles de França el nivell d'aprovats del batxillerat general és del 90,8%, cosa que representa un descens del 0,9% en relació a l'any 2022. Aquest és el primer curs en què s'aplica totalment el nou model de bac i on es dona molta importància a les notes durant el curs.

Han desaparegut les tres grans seccions tradicions: literària (L), científica (S) i econòmica i social (ES). Es mantenen les proves de francès, de filosofia i l'anomenat 'grand oral' amb una exposició de part de l'alumne davant d'un jurat. Es va fer un sorteig sobre el tema que havien de presentar i van efectuar una exposició sobre el seu futur recorregut educatiu.

Comentaris (2)

Trending