377.000 euros i quatre mesos per recuperar la normalitat a l’escola andorrana d’Encamp

El Govern també adjudica per 2,158 milions l’ampliació del centre de batxillerat de la Margineda, amb un edifici de dues plantes de 2.000 metres quadrats cadascuna

L'escola andorrana de segona ensenyança a Encamp.
L'escola andorrana de segona ensenyança a Encamp.

Recuperar la normalitat en l’escola andorrana de segona ensenyança d’Encamp costarà prop de 377.000 euros i quatre mesos de feina. El Govern ha adjudicat els treballs d’urgència que hauran de permetre donar la seguretat perduda al mur ancorat del centre, que presenta actualment deficiències estructurals. Cal recordar que això ha obligat a anul·lar alguns espais, com ara el menjador i diverses classes.

El consell de ministres ha aprovat la contractació de l’empresa Trepo per fer-se càrrec de les obres. La intervenció suposa construir una nova filera d’ancoratges i bigues metàl·liques que s’adossaran sobre el parament del mur. També es preveu instal·lar un sistema per drenar l’aigua que pugui acumular-se darrere de la paret.

El cost dels treballs ascendeix a 376.686,25 euros. Tindran un termini de quatre mesos per completar les tasques. Per tant, la normalitat total al centre no es recuperarà fins a febrer de l’any vinent.

El ministre d'Ordenament Territorial, Jordi Torres

Relacionat

Educació i el comú d’Encamp busquen lloc per al menjador i el pati de l’escola de Segona Ensenyança

A banda, el Govern també ha aprovat l’adjudicació de les obres d’ampliació de l’escola andorrana de batxillerat a la Margineda. La inversió ascendirà a 2,158 milions d’euros i permetrà que, al llarg d’onze mesos, es construeixi un nou edifici comunicat amb l’actual amb dues plantes de 2.000 metres quadrats cadascuna. A la primera, es posaran set aules i, a la segona, per ara no s’ha decidit quines dependències es posaran en previsió d’una possible utilització en un futur.

Comentaris

Trending