272 alumnes inicien les Proves Oficials de Batxillerat

Hi ha 233 alumnes que provenen dels cursos i 39 que són candidats lliures en uns exàmens que es fan, per segon any consecutiu, al centre de congressos d’Andorra la Vella

Alumnes ja asseguts preparats per fer l'exàmen i rebent els ànims de Marsol i Vilarrubla.
Alumnes ja asseguts preparats per fer l'exàmen i rebent els ànims de Marsol i Vilarrubla. SFGA

El centre de congressos d’Andorra la Vella acull aquest dimarts la primera de les jornades de les Proves Oficials de Batxillerat (POB). Novament, s’ha optat per aquest espai per garantir una certa distància de seguretat, tal com ja va succeir el curs passat. En total, 272 alumnes estan cridats als exàmens, que s’allargaran fins al proper dimarts.

Aquesta primera jornada, els estudiants han rebut la visita i els ànims per aquest moment crucial de la ministra d’Educació, Ester Vilarrubla, i la cònsol major de la capital, Conxita Marsol. En total, s’han inscrit 272 alumnes. D’aquests, 233 provenen directament de segon de batxillerat cursat aquest any. La resta, 39, són candidats lliures.

Les proves s’han celebrat al centre de congressos per segon any consecutiu. El 2021, es va optar per aquest espai per poder garantir la seguretat sanitària davant la pandèmia. Ara, es repeteix l’escenari amb una diferència important: la mascareta no era necessària. Tot un canvi.

Els exàmens han començat aquest dimarts i continuaran fins al proper dimarts. Està previst que els resultats es facin públics el 13 de maig.

FRQ93Q9X0AAU7kz
Alumnes a l'entrada del centre de congressos.

Comentaris

Trending