Els ‘youtubers’ anuncien una denúncia pels atacs hackers

Auronplay dona a entendre que els tenen identificats, parla d’accions DDoS “patriòtiques” i admet que els han fet perdre diners els darrers dies

Auronplay, durant un dels seus directes.
Auronplay, durant un dels seus directes.

Els ‘youtubers’ afectats pels atacs de denegació de servei patits al llarg dels darrers dies han anunciat la voluntat de presentar una denúncia pels fets. Asseguren, fins i tot, que ja tenen informació fiable de qui està al darrere d’unes accions que, de retruc, han provocat seriosos problemes de navegació a altres usuaris de la xarxa andorrana. En l’anunci, admeten que el que ha succeït al llarg del cap de setmana els ha fet perdre diners.

Així ho ha revelat un d’ells, Auronplay, també a les xarxes socials. “La setmana vinent, anirem i denunciarem. I volem arribar fins al final”, ha afirmat. El ‘youtuber’, resident al Principat, ha deixat clar que el viscut els darrer dies “ens ha fet mal i ens ha dolgut a molts”.

A banda, ha volgut remarcar que els atacs pirates els suposen un perjudici econòmic. “Això és feina”, ha explicat, tot posant en relleu que “el fet que jo ahir no pogués fer el directe suposa pèrdues enormes; vam deixar d’ingressar diners”.

Un instant de la partida que es va veure interrompuda.

Relacionat

L’atac patit per Andorra Telecom va espatllar un directe multitudinari de diversos ‘youtubers’

Durant el vídeo, Auroplay revela part de la informació que haurien aconseguit sobre els presumptes autors de l’atac, donant a entendre que saben perfectament qui són. “Rebreu una carta a casa vostra”, afirma. En aquest sentit, indica que “li estan dient atac DDoS patriota; aquest és el nivell”.

Altres ‘youtubers’ també han expressat la seva frustració per la situació via xarxes socials, amb més o menys sentit de l’humor. El Rubius, per exemple, ha fet broma amb possibles alternatives com ara “demanar wifi al veí” o “posar el router en arròs”. Fins i tot, va enviar un repte als hackers: “He instal·lat set routers nous, 19 VPNs, 334 Firealls, m’he descarregat el Tor i he contractat sis ciberexperts russos a la depp web. Hackeja’m aquesta nit, porc”.

Comentaris (34)

Trending