El Servei d’Ocupació té inscrites ara un terç de les persones que hi eren fa un any

El mes de març es tanca amb ‘solament’ 402 registrats, un 2,4% menys que el febrer i un 69% menys que el mateix mes del 2021

Instal·lacions del departament d'Ocupació.
Instal·lacions del departament d'Ocupació. ARXIU

En un any, la xifra de persones registrades al Servei d’Ocupació (SOA) s’ha situat en una tercera part del que havia estat. Certament, l’hivern passat hi va haver molt poca feina especialment a les estacions i això es va notar. En tot cas, si l’any passat, a final de març, hi havia 1.296 persones apuntades al SOA, en aquesta ocasió en són només 402, el que representa una davallada del 69% en temes percentuals. I un 2,4% menys que el mes anterior, el febrer, quan els inscrits eren 412.

Segons les darreres dades del SOA, es constata que el nombre total de llocs de treball oferts a final del març és de 1.474. Una xifra que representa una baixada respecte al mes anterior del 16,7%, quan s’oferien 1.770 llocs de treball, i un augment del +203,3% respecte el març del 2021 (486 llocs oferts).

Pel que fa a l’ajut per desocupació involuntària, 27 persones percebien al març la prestació. Aquesta és la mateixa xifra que les dades registrades el mes anterior en relació amb la desocupació involuntària (27 persones).

Etiquetes

Comentaris

Trending