Naturland tanca l’estiu amb un increment d’ingressos d’un 1,5% respecte al 2019

Segons el domini, el visitant ha generat un consum mitjà al centre d’un 45% superior en comparació amb el 2020 i d’un 68% en referència al 2019

Una de les activitats de Naturland.
Una de les activitats de Naturland. NATURLAND

Naturland ha presentat aquest dimecres un balanç de resultats positius de la temporada d’esquí, ja que la xifra d’ingressos s’ha incrementat un 1,5% respecte al 2019 i un 27% en relació a l’any passat. El consum mitjà del visitant també ha augmentat.

Els ingressos registrats durant la temporada d’estiu (juliol, agost i fins al 12 de setembre) han estat un 27% superiors a les mateixes dates del calendari de l’any passat, i d’un 1,5 % als del 2019, informa Naturland aquest dimecres en un comunicat. Per visitant, s’ha generat un consum mitjà al centre d’un 45% més en comparació amb el 2020 i d’un 68% en referència al 2019.

“Això es tradueix -afirma l’estació- en la millor temporada d’estiu de la història de Camprabassa quant a recaptació”. La temporada d’estiu (juliol, agost i mitjans de setembre) suposa el 53% del volum de negoci de tot l’any.

El centre d’activitats ha hagut de penjar el cartell de complet en diferents dies d’agost, abans de l’obertura diària de les instal·lacions, garantint l’aforament. El 80% dels visitants han valorat amb nota positiva o molt positiva l’experiència, i el Tobotronc s’ha situat entre les millors atraccions del món en la seva categoria, amb una menció especial a Tripadvisor Travellers Choice, relata el comunicat.

El Prat del Conangle.

Relacionat

Naturland tanca definitivament el parc d'animals

Segons Naturland, “el canvi en la política comercial, amb el suport de la nova campanya i dels canals de venda en línia, han estat els factors clau per aconseguir aquests resultats. És a dir, la nova estratègia ha estat decisiva per començar a posicionar Naturland com un destí de natura alineat amb les noves necessitats dels viatgers, un dels objectius que es marcaven en el full de ruta”.

Naturland continuarà obert els caps de setmana amb propostes a les dues cotes fins a la temporada d’hivern, quan es reprengui l’activitat a l’estació d’esquí nòrdic Naturland-La Rabassa. Fins aleshores, també s’ofereixen les activitats d’hípica, i els serveis gastronòmics del restaurant la Borda de Conangle, a la cota 2000, de dimecres a diumenge.

El circuit trial buggy adult i infantil és una de les novetats de l'estiu.

Relacionat

Naturland recupera els ingressos del juliol del 2019

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending