Naturland recupera els ingressos del juliol del 2019

El cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral fa una valoració positiva i afirma que la despesa per persona és més elevada

Comentaris

El circuit trial buggy adult i infantil és una de les novetats de l'estiu.
El circuit trial buggy adult i infantil és una de les novetats de l'estiu. NATURLAND

El cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral ha fet una valoració positiva de Naturland durant el mes de juliol i ha indicat que les xifres econòmiques són semblants a les del mateix període del 2019  ja que la despesa per persona és més elevada.

Majoral creu que malgrat no disposar de les dades dels vuit primers dies d'agost, els canvis estan donant els seus fruits així com la nova orientació del parc amb la supressió del recinte d'animals i l'aposta per altres activitats. Tot això amb l'objectiu de convertir-se en el centre referent d'activitats a l'aire lliure dels Pirineus i fugir del concepte de parc d'atraccions.

Entre dels novetats del parc d'aquest estiu, hi ha les rutes guiades a cavall, un circuit trial buggy adult i infantil i el Bike Center, amb cinc traçats  i més de 30 km de pistes a nivell d’activitats. A més, la direcció també ha apostat per potenciar l'alberg. A la cota 1.600 es fan activitats de muntanya assistides i a la 2.000 és una visió més tradicional de l'oci de muntanya amb activitats esportives i socioculturals. Es posarà en marxa un centre equestre i es connectaran les dues cotes de manera progressiva. 

Comentaris (5)

Trending