El coronavirus guanya la partida al Saló del Videojoc

Andorra Telecom anuncia que la tretzena edició de la cita no se celebrarà aquest cap de setmana i que ja es treballa per poder-la tirar endavant l’any vinent

Una edició anterior del Saló del Videojoc.
Una edició anterior del Saló del Videojoc. UdA

El Saló del Videojoc, que se celebrava tradicionalment coincidint amb les vacances de Carnàval, també ha estat víctima del coronavirus. Andorra Telecom ha fet oficial aquest divendres que la cita s’ha cancel·lat per culpa de la pandèmia. Havia de ser la tretzena edició però, com a mínim, haurà d’esperar a l’any vinent.

Si tot hagués estat normal, el Saló s’hauria realitzat aquest cap de setmana. Finalment, però, la companyia de telecomunicacions ha indicat que, vista la situació sanitària, el més adient era posposar-lo fins al 2022. Era impossible, expliquen, celebrar-lo “seguint les recomanacions per complir amb les mesures de seguretat sanitària que qualsevol esdeveniment ha de garantir per la pandèmia de la Covid-19”.

Des d’Andorra Telecom recorden que, en anys anteriors, la cita havia aconseguit compaginar l’assistència d’un públic més familiar, de qualsevol edat, sense perdre l’essència dels jugadors de videojocs. A la vegada, s’havia ofert també una vessant formativa a través de la col·laboració amb la Universitat d’Andorra.

En un comunicat, la companyia ha confirmat l’anul·lació del Salo, que s’havia de fer aquest cap de setmana. A la vegada, avancen que es treballa amb l’objectiu de poder oferir aquesta tretzena edició l’any vinent amb les darreres novetats en les diferents plataformes, en jocs, simuladors i formacions interessants.

 

Comentaris

Trending