El consultor Eduard Jordi assumeix el deganat del Col·legi d’Economistes

Relleva Neus Cornella, que es manté com a vocal a la junta directiva de l’ens professional

Eduard Jordi Bober.
Eduard Jordi Bober. ARXIU

L’assessor empresarial i consultor fiscal Eduard Jordi Bober és el nou degà del Col·legi d’Economistes d’Andorra. Jordi ja formava part de la junta directiva de l’ens professional i, per tant, manté la continuïtat en un ens que té especial incidència, per exemple, en el moment que el Govern proposa canvis en matèria de legislacions tributàries o econòmiques. Jordi relleva Neus Cornella, que es manté a la junta de govern.

De fet, si Jordi era fins ara vocal, serà ara Cornella qui ocupi una vocalia en la junta. El nou degà del col·legi d’economistes és diplomat en empresarials (UdG) i llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses (UAB). També té un màster en dret  empresarial (UPM), un màster en gestió i auditories mediambientals (UPGC-UPC), un màster en banca i finances (IEA), i un postgrau en Direcció Financera (ESADE).

A més a més, és auditor Censor Jurat de Comptes a Espanya. També és professor col·laborador de la Universitat d’Andorra, la Universitat Pompeu Fabra, la Universitat Oberta de Catalunya i la Cambra de Comerç d'Andorra entre altres. Ha assessorat diverses empreses i patrimonis familiars. Actualment és soci-director del GRUP OCPS auditors i consultors al Principat.

A banda de Jordi com a degà, la junta la integren Alexandre Haase com a secretari, Gala Pallàs com a tresorera i de vocals, a banda de la citada Cornella, hi ha Beatriz Pintos, David Berruezo i Antoni Bisbal.

Comentaris

Trending