El concurs per a escollir els arquitectes de l’hotel de Caldea s’atura

Tot i que es tenen una vintena de candidatures, de moment el procés ha quedat pausat fins que es tanqui l’acord entre l’empresa i el comú d’Escaldes-Engordany

Una imatge de les instal·lacions de Caldea.
Una imatge de les instal·lacions de Caldea. CALDEA

No és una aturada definitiva, però el concurs per a escollir l’equip d’arquitectes que portarà a terme el projecte de l’hotel a la Torre de l’spa de Caldea ha quedat pausat, de moment, sense data de tornada. La causa ha sigut el retard en el procés administratiu i jurídic de l’acord entre l’empresa i el comú d’Escaldes-Engordany.

Rosa Gili, cònsol major de la parròquia, ha assegurat que “estem a punt de tancar la part jurídica, i la represa del concurs serà consecutiva a aquest punt”. Per la seva banda, Miguel Pedregal, director general de Caldea, ha assegurat que s’hi tenen una vintena de candidatures que seran entre les quals s’escollirà els cinc finalistes per al concurs d’idees que donarà forma a la construcció del futur hotel.

Una imatge de Caldea.

Relacionat

Caldea amplia el termini per a les candidatures de construcció de l’hotel

Tot i que no s’han pogut mullar donant dades, Gili ha indicat que molt possiblement es reprendrà aquest estiu, abans del setembre. Pedregal ha volgut remarcar que “s’està treballant en aquest projecte amb molt d’ànim, però Caldea és del comú i estem sotmesos als processos. És un acord complex perquè implica una part privada i una part pública”.

 

Comentaris (2)

Trending