Caldea amplia el termini per a les candidatures de construcció de l’hotel

Fins al 20 de maig és la nova data que els equips interessats tindran per presentar un resum curricular i un dossier de treballs

Una imatge de Caldea.
Una imatge de Caldea. Caldea

Caldea ha ampliat el termini de presentació de candidatures per a la construcció de l’Hotel. La nova data s’ha instaurat el 20 de maig. Abans, els equips interessats hauran de presentar un resum curricular i un dossier de treballs per poder participar al concurs d’adjudicació del projecte.

Els requisits per participar en el procés seran comptar amb un equip tècnic format com a mínim per un arquitecte especialista en eficiència energètica i  arquitectura bioclimàtica; un grup d’enginyer, un d’instal·lacions i un d’estructura especialista en murs cortina; un interiorista i uns tècnics en noves tecnologies. Els interessats hauran de superar dues fases.

En un primer estadi, hauran de configurar un dossier per presentar els currículums dels membres de l’equip i els treballs fets anteriorment. Entre totes, se seleccionaran els finalistes dels quals es valorarà el perfil tècnic, la qualitat tècnica i artística dels projectes elaborats, que han de tenir caràcter innovador i una clara orientació a una arquitectura mediambientalment conscient.

Els equips  seleccionats en aquest primer tram del procés podran participar en el concurs final d’idees en el qual ja hauran de presentar un primer esborrany amb la idea del projecte. El primer bloc de documentació amb el resum curricular i el book de treballs s’haurà d’enviar al correu electrònic direcciost@caldea.com.

Comentaris (1)

Trending