Cap de setmana amb una ocupació hotelera “correcta” que frega el 73%

El sector valora positivament les xifres, superiors a les que eren tradicionals en aquestes dates, a l’espera de l’inici de la temporada de neu

Un hotel a Encamp.
Un hotel a Encamp. G. P.

El sector hoteler considera positiu el passat cap de setmana. Així, les nits de dissabte i diumenge, els establiments van aconseguir una ocupació mitjana que frega el 73%, per sobre del que tradicionalment s’assolia en aquestes dates. L’efecte de l’Andorra Shopping Festival es deixa notar, a l’espera de la cada cop més propera temporada d’hivern.

Així es reflecteix en les dades fetes públiques des de la Unió Hotelera. Amb 56 establiments oberts, el nivell d’utilització de les habitacions es va situar, de dilluns a divendres, en un 46,92%, xifra que millora les dades de finals d’octubre. També es poden considerar “correctes” les xifres assolides el cap de setmana.

I és que, si bé és cert que hi ha una davallada en comparació a uns dies abans, quan, cal recordar, es va aprofitar l’efecte del pont de Tots Sants (80,02%), les xifres són encara superiors a les tradicionals en aquestes dates. Es van assolir una ocupació mitjana del 72,86%.

“Són bones xifres”, s’ha indicat des de la patronal hotelera, que recorda que “en aquesta època se sol estar un pèl per sota del 70%”. Per això, es parla d’un “cap de setmana força correcte en general”, a l’espera que, ja a finals de mes, es visqui el tret de sortida d’una temporada de neu molt i molt esperada.

Etiquetes

Comentaris

Trending