La Cambra organitza una ponència sobre transformació digital a les empreses turístiques

Participaran fins a 10 entitats nacionals i internacionals que presentaran les seves solucions innovadores

Seu de la Cambra de Comerç.
Seu de la Cambra de Comerç. ARXIU

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis ha organitzat, en el marc del programa PirineusMed II, la jornada online “Eines tecnològiques per a la transformació digital de les empreses turístiques”, on participaran fins a 10 entitats nacionals i internacionals. D’aquesta manera, la Cambra vol contribuir a la recuperació del sector, entre d’altres, gràcies a la innovació, digitalització i transformació digital.

El webinar està impulsat per POCTEFA, el programa europeu de cooperació territorial entre França, Andorra i Espanya per fomentar el desenvolupament sostenible al territori fronterer. Compta amb 10 empreses, que participaran a l’elevator pitch, un format en el qual podran exposar durant tres minuts la proposta de valor de les seves entitats i donar-se a conèixer.

La jornada serà inaugurada pel president de la Cambra i, tot seguit, Laura Gil, directora de transformació digital de Damm, oferirà la conferència inaugural. Seguidament, Eduard Matin Lineros, CIO i director del Programa 5G a la Mobile World Capital Barcelona, presentarà la ponència ‘Innovació a través de l’emprenedoria basada en la tecnologia digital’.

Després de la pausa, es donarà el torn de paraula a les empreses participants nacionals i internacionals, amb un elevator pitch en el qual tindran l’oportunitat de preparar públicament el seu projecte. La darrera part de la jornada s’estructurarà a partir de l’habilitació de sales virtuals on compartir experiències entre empreses participants i facilitar el networking.

Etiquetes

Comentaris

Trending