Caldea pràcticament recupera xifres d’ingrés prepandèmia

Els espectacles han sigut el principal element motivacional per a aquest augment de visitants durant el mes de juliol

L'espectacle de teles que es porta a terme al Termolúdic
L'espectacle de teles que es porta a terme al Termolúdic

Caldea ha registrat aquest estiu unes xifres que l’acostem a nivells d’ingrés d’abans de la pandèmia durant aquests primers dies d’agost. Un dels punts més atractius, i que sembla que ha sigut el que han motivat aquest augment considerable de visitants, han estat els espectacles que des de mitjan de juliol s’han programat als spas. De fet, encara es podran veure fins el pròxim 28 d’agost.

Pel que fa al Termolúdic, cada migdia es fa un espectacle de teles, que es repeteix durant la sessió nocturna de les 21:40 h, amenitzat per la música en directe d’un violí electrònic. LUNNA s’escenifica en la llacuna central amb una acròbata italiana de la companyia Ada Ossola ‘Art and Elegance’, i Javi Lin al violí. Tant els banyistes que es troben al centre, com les persones que estan sopant al restaurant Blu, poden gaudir de l’escenografia.

Amb relació a Inúu, l’spa Adults Only de Caldea, cada dia a les 20 h comencen els Cocktail Nights amb la música d’una DJ resident al país, i posteriorment, a les 21 h, s’ofereix un espectacle de Pole Dance acompanyat pel violinista.

 

Comentaris

Trending