Caldea mira de remuntar després d’una caiguda del 40% dels ingressos al 2020

El centre ha tornat a reobrir tots els seus espais, incloent-hi la zona termolúdica i ha preparat canvis per a la temporada d’estiu

Reapertura de la zona termolúdica de Caldea.
Reapertura de la zona termolúdica de Caldea. Pilar Candel

“La pandèmia ha sigut un cop important per a Caldea”, ha assegurat el seu director general, Miguel Pedregal. Concretament, la davallada al 2020 ha sigut del 40% respecte d’anys anteriors, a més d’haver perdut pràcticament tot el primer trimestre del 2021. Per això, avui s’han presentat totes les novetats que oferirà el centre per a l’estiu, a més de reobrir la zona termolúdica per als banyistes.

“La velocitat de creuer prepandèmia de Caldea era d’unes 400.000 entrades anuals, aproximadament. Tancarem 2020 amb 200.000 entrades i hem perdut pràcticament tot el primer trimestre de 2021, però tenim esperances en què tindrem un bon estiu”, apuntava Pedregal. Després de molts mesos amb gran part del centre clausurat, es torna a obrir pràcticament totalment. Únicament romandrà tancada fins juliol la zona infantil.

Pedregal s’ha mostrat molt optimista amb l’arribada de turistes aquest estiu, “tot i que un efecte de la pandèmia és que la gent no reserva amb antelació, veiem que avui, primer dia d’obertura, ja tenim banyistes”. Per a la ràpida recuperació s’han fet petits canvis i s’han presentat novetats per a aquesta temporada d’estiu. Tots els espais de Caldea comptaran amb un rigorós protocol de seguretat, com un aforament del 50% i l’obligació d’utilitzar mascareta dins l’aigua.

Respecte a l’oferta lúdica que presentarà Caldea, s’ha incorporat un nou espectacle nocturn, anomenat ‘Lunna’, amb acròbates de teles i música en directe del violinista Javi Lin. Com a gran novetat, aquest espectacle també tindrà un passi diari al matí. A la restauració també hi han hagut certs canvis, ja que s’està redecorant i ambientant el restaurant, ara anomenat ‘Blu’, que oferirà una nova carta amb plats mediterranis i healthy. “Hem assegurat aquelles activitats que sabem que als nostres clients els agraden”, ha indicat Pedregal.

L’horari de Caldea serà, al juliol, de 10h a 22h, exceptuant els dissabtes que s’allargarà fins a les 12 h de la nit. Al mes d’agost s’ha planificat que l’horari sigui diàriament fins a les 12 h. L’spa d’accés exclusiu per a infants de 3 a 8 anys reobrirà el 3 de juliol i el restaurant ho farà el pròxim 15 de juny. Rosa Gili, presidenta de SEMTEE i cònsol major d’Escaldes s’ha mostrat molt contenta amb les novetats, “Caldea ha deixat de ser un projecte comunal per a ser un referent de país”.

Etiquetes

Comentaris

Trending