Caldea espera repetir aquest estiu els bons resultats del de l’any passat

Tot i tancar l’exercici 2021 amb un important dèficit, el mes d’agost va tenir una facturació de rècord

Una imatge de la llacuna exterior de Caldea.
Una imatge de la llacuna exterior de Caldea. CALDEA

Caldea espera aquest estiu repetir el bon comportant de facturació i afluència que va tenir, especialment, l’agost de l’any passat, que va evitar que les xifres del 2021 no fossin realment preocupants. Tot i tancar el darrer exercici amb més de dos milions de dèficit, l’agost passat va ser de rècord de facturació, amb més de dos milions ingressats, la xifra més alta des de l’obertura del termolúdic el 1994.

Aquell resultat, segons que ha fet públic avui la Semtee a través d’un comunicat, només ha fet que esperonar a continuar incrementant la qualitat de la seva proposta. L’objectiu de la temporada d’estiu 2022 és repetir les xifres i almenys mantenir l’afluència de visitants als quatre spas temàtics: el tèrmolúdic, Inúu (que reobre les seves portes el 2 de juliol després d’haver estat sotmès a l’habitual parada tècnica), Orígens i Likids.

Les perspectives d’afluència i facturació segons ha indicat la direcció de Caldea, són molt positives. Tot i la situació d’incertesa que es viu a Europa pel conflicte bèl·lic a Ucraïna i els increments de la inflació, el client fidel i de proximitat, que és majoria a l’spa termal, fa augurar una bona temporada, en la línia de la de l’any passat. Per assolir de nou xifres de rècord, l’aposta és continuar millorant els serveis oferts, motiu pel qual Caldea ha fet un important esforç per ampliar el seu equip amb la contractació de fins a 20 nous treballadors.

Pel que fa a les novetats, el principal reclam és ‘Storm’, un espectacle en primícia a Caldea, a partir d’acrobàcies amb tela que flueixen al compàs d’originals combinacions de jocs de llum estroboscòpiques i d’aigua. Compta amb música en directe, a càrrec de Big Dani Pérez, un dels saxofonistes espanyols més carismàtics i reconeguts internacionalment que acompanyarà amb la seva música un flamant duet d’acròbates. ‘Storm’ és, en definitiva, un espectacular concepte visual i sonor que permet al visitant tenir la sensació de trobar-se enmig d’una tempesta d’estiu, però amb la tranquil·litat de sentir-ho des de la calma que brinda el termolúdic.

Comentaris

Trending