Borsa de treball temporal per a joves estudiants

La Cambra de Comerç posa en marxa una plataforma web i una APP que permeti vincular estudiants que volen treballar a temps parcial amb empresaris que busquen talent

L'aplicació funciona des d'avui.
L'aplicació funciona des d'avui. ARXIU

Amb l’objectiu de connectar talent i crear oportunitats, la Cambra de Comerç amb la col·laboració d’Andorra Recerca i Innovació, com a suport tecnològic, han creat Impuls Jove, la nova borsa de treball temporal per a joves estudiants d’entre 16 i 25 anys. Aquesta borsa es materialitza a través d’una aplicació web i una APP de fàcil ús que permet vincular les oportunitats de treball laboral que ofereixen les empreses andorranes i el talent dels joves d’Andorra.

Segons paraules de Josep Maria Mas, president de la Cambra de Comerç, “la nostra funció és dinamitzar l’activitat empresarial i donar serveis a les empreses andorranes amb eines d’última generació adaptades a la comunicació digital. Per tant, aquest projecte és una oportunitat tant per als joves estudiants andorrans que vulguin introduir-se al món laboral, com per a les empreses que vulguin captar talent jove”. Des d’avui mateix, tot i que va molt tard, la borsa de treball ja està en funcionament amb les primeres ofertes publicades. Aquest és un projecte innovador en el mercat laboral andorrà i neix amb el doble objectiu d’ajudar els joves estudiants a introduir-se en el al món laboral i per altra banda, ajudar les empreses a captar nou talent i generar noves oportunitats laborals. Impuls Jove connecta les dues parts de forma àgil i segura.

El funcionament d’Impuls Jove és molt intuïtiu i fàcil. Per als joves estudiants andorrans o residents que vulguin començar a treballar temporalment, només cal que es baixin l’aplicació des dels stores d’Apple o d’Android. Amb només cinc passos ja tindran el seu perfil creat i preparat per fer vinculacions amb les ofertes de treball existents que més s’adaptin al seu perfil. A més, l’aplicació avisarà als joves candidats sempre que hi hagi una nova oferta de treball perquè així, s’hi puguin apuntar. Pel que fa a les empreses que hi estiguin interessades, podran publicar la seva oferta de treball temporal a través de la pàgina web www.impulsjove.ccis.ad. De la mateixa manera que amb el cas dels joves, les empreses també rebran de forma immediata el vincle amb els perfils dels candidats més adequats per l’oferta.

Comentaris

Trending