L’Andorra Shopping Festival dóna el darrer impuls a la recuperació de l’eix comercial

Les vendes els darrers caps de setmana han estat força positives i han tingut un augment força considerable respecte al 2020, fregant dades de 2019

Una actuació emmarcada en l'Andorra Shopping Festival, a l'avinguda Meritxell.
Una actuació emmarcada en l'Andorra Shopping Festival, a l'avinguda Meritxell. ANDORRA TURISME

L’Andorra Shopping Festival sembla que ha aconseguit complir el seu objectiu un any més. Al llarg de les darreres setmanes, els esdeveniments concentrats per l’eix comercial han aconseguit atreure visitants i compradors fins als comerços, que es mostren satisfets amb l’impuls que han rebut en unes dates complicades. De fet, les vendes estan arribant a xifres de 2019, deixant molt enrere els números recollits en 2019.

La recuperació de la Covid-19 per als comerços és força complicada, “anem a poc a poc”, ha assegurat la presidenta de The Shopping Mile, Sònia Yebra. Per tant, esdeveniments com l’organitzat les darreres setmanes sempre són un punt positiu per reactivar l’activitat comercial. “Estem molt satisfets amb els resultats, els últims cap de setmana han sigut força positius per als comerços i hem tingut un volum de vendes considerable”, ha afirmat Yebra.

De fet, aquestes dades sembla que comencen a semblar-se una mica més a les de 2019 que a les de 2020, any que els comerços semblen voler oblidar. Encara no s’ha aconseguit assolir un volum prepandèmia, però cada vegada s’aproxima més. S’ha de tenir en compte, a més, que el mes de novembre és un dels més complicats pel turisme, i que la complicació de la Covid-19 a tots els països europeus està fent que els viatges es tornen a veure una mica afectats.

Aquesta és una de les majors preocupacions que, a hores d’ara, tenen els comerciants de The Shopping Mile, “esperem que no es tornin a complicar les mesures sanitàries”. Tot i això, les expectatives per a l’hivern són de poder comptar amb nombrosos visitants que s’aproximin a les botigues i, sobretot, “que tinguin molt d’ànim i tinguem molta neu”.

Comentaris (1)

Trending