Air Nostrum posa a la venda els bitllets de la línia entre la Seu i Madrid

La web de la companyia ja permet comprar els volts pel 17 de desembre, a 69 euros per venir des de la capital d’Espanya el dia 17 i a 50 per la tornada, el 19

La web d'Air Nostrum ja permet comprar bitllets de la línia a Madrid.
La web d'Air Nostrum ja permet comprar bitllets de la línia a Madrid.

Si vostè vol viatjar a Madrid, ja pot comprar els bitllets. La pàgina web d’Air Nostrum ja ha posat a la venda la línia entre la capital d’Espanya i l’aeroport d’Andorra-la Seu que començarà a operar el 17 de desembre. Per ara, el preu surt de 69 euros per trajecte des de Madrid i 50, la tornada.

Queda clar que la companyia valenciana, afiliada a Iberia, té ganes que la línia funcioni. L’operarà a partir del 17 de desembre, amb dos vols d’anada i dos de tornada setmanals (divendres i diumenge), i durant tot el 2022. En total, uns 210 vols, amb opció d’ampliar si la demanda és bona.

Justament, Govern va voler agilitzar el procés per adjudicar la concessió de la línia -amb una aportació màxima de 630.000 euros- perquè Air Nostrum pogués incloure-la als seus catàlegs d’hivern. La companyia, de fet, ja ha posat vols a la venda.

L'aeroport de la Seu, des d'on sortirien els vols.

Relacionat

Els vols a Madrid poden sortir des de 59 euros

Només cal entrar a la web de l’empresa i buscar destí i origen amb Madrid i la Seu d’Urgell. Després, buscar les dates. I, després, fer el tràmit del pagament. Per ara, un vol d’anada des de la capital d’Espanya el dia 17 costa 69 euros, amb opció de classe Business. En aquest darrere cas, la tarifa puja fins a 298 euros. La tornada surt per 50.

Comentaris (14)

Trending