Detingut un conductor després d’estampar-se contra un edifici a la carretera de l’Obac

L’accident ha passat a 1/4 de 6 de la matinada i tot i l’espectacularitat de l’impacte només s’han hagut de lamentar danys materials

-
-
El conductor d’un Suzuki Swift que s’ha estampat aquesta matinada contra un edifici de la carretera de l’Obac, a pocs metres d’arribar a la rotonda d’Engolasters, ha acabat detingut en donar positiu en el control d’alcoholèmia. Tot i l’espectacularitat de l’impacte, que ha afectat molt notablement el vehicle, no s’han hagut de lamentar danys personals.

L’ensurt, però, ha estat molt important, tant per als ocupants del vehicle com pels veïns de la zona, que han sentit el fort impacte contra l’immoble. L’accident ha passat a 1/4 de 6 de la matinada i el conductor hauria perdut el control de l’automòbil degut a una manca de reflexes producte del seu estat, que tot i això no presentava un índex d’alcoholèmia especialment important encara que sí que superant els nivells penals, per la qual cosa ha estat detingut.

L’arrestat, resident al país, serà posat a disposició judicial en les properes hores i s’espera que després d’una ordenança penal que li comportarà una multa econòmica i la més que probable suspensió del permís recobrarà la llibertat. Pràcticament a la mateixa hora, i una mica més amunt, a tocar de FEDA, un cotxe estranger ha sortit de la via però sense cap més incidència.

Comentaris

Trending