Detingut per mostrar els genitals a una menor enmig del carrer a Escaldes

L’home va ser condemnat per la via ràpida a satisfer una multa econòmica i se li ha imposat la condició de no tornar-hi si no vol ingressar directament a la presó

-
-
Un resident de 45 anys va ser detingut dissabte a la nit després de mostrar els genitals a una menor enmig del carrer, a Escaldes. L’home va ser arrestat per un delicte contra la llibertat sexual i contra l’honor. En el moment que els agents van procedir a la seva detenció, l’acusat va injuriar els uniformats, circumstància que també es va fer constar en el moment de passar a disposició judicial.

L’home va passar davant el batlle de guàrdia durant la jornada dominical i segons fonts properes a la investigació va ser sotmès a un judici ràpid que va acabar amb la seva condemna per un delicte d’exhibicionisme. En no tenir cap mena d’antecedent, segons les fonts, se li va imposar una multa econòmica i també se l’obliga a no tornar-hi perquè, en el cas que reincideixi, i més enllà del que li suposés un segon delicte de la mateixa naturalesa, hauria d’entrar a la presó per complir la pena de reclusió que també se li ha imposat en aquesta ocasió. Després que es dictés l'ordenança penal, l'arrestat va recuperar la llibertat.

Segons les fonts consultades, l’home, amb un elevat estat d’embriaguesa, estava orinant a la via pública. Algú li va cridar l’atenció i en lloc d’intentar passar amb discreció, amb to burleta i xulesc es va girar cap a on hi hauria la menor amb signes de mostrar les parts íntimes però sense cap ànim lasciu ni de naturalesa sexual.

Aquesta és una de les dinou detencions que hi va haver durant la setmana passada. La majoria van ser per petites quantitats de droga i per alcoholèmies positives tot conduint. Sobretot les matinades de dilluns i dimarts es van enxampar residents amb taxes molt notables. 2,58 grams d’alcohol per litre de sang en el cas d’un resident de 30 anys al qual se li va fer un control rutinari, i de 2,52 en un altre resident, aquest de 32 anys, que va sofrir un accident de danys materials.

Més enllà d’això, tant divendres com dissabte, la policia va haver de practicar diverses detencions per agressions i aldarulls. Probablement, la més sonada es va donar a 1/4 de 5 del matí de dissabte al Pas de la Casa. Un home no resident de 26 anys va ser arrestat com a presumpte autor d’un delicte contra la funció pública. Requerida la policia per uns aldarulls en una cambra d’hotel de la localitat encampadana, en intervenir, l’interessat s’abalança contra els agents interventors amb intencions fermes d’agredir-los.

Comentaris

Trending