Detingut després d’empassar-se una rotonda i bolcar el cotxe que conduïa

L’accident ha passat més enllà de 2/4 de 6 del matí al punt rodó del Prat Salit, a la capital, ha causat dos ferits i el conductor del vehicle ha donat positiu al control d’alcoholèmia

-
-

Un jove resident de 20 anys ha estat detingut a primera hora d’aquest matí en donar positiu en el control d’alcoholèmia que se li ha fet després de patir un accident més espectacular que no pas greu a la rotonda del Prat Salit de la capital, això és al punt rodó que queda just a l’altura de l’establiment de restauració Viena. Dos dels ocupants del vehicle, que ha quedat força malmès, han resultat ferits.

L’accident ha passat poc després de 2/4 de 6 del matí d’aquest diumenge. Un turisme Audi A4 matriculat al Principat i conduït per l’esmentat jove no ha arribat a donar el tomb al punt rodó. El conductor s’ha empassat la rotonda i ha fet bolcar el vehicle de forma molt espectacular. Dos dels quatre ocupants del vehicle, residents de 20 i 21 anys, han resultat ferits. Segons les fonts, les lesions no revestien especial gravetat.

El vehicle, segons les mateixes fonts, ha quedat força danyat i no ha estat retirat de l’indret de forma definitiva fins pels volts de les 9 del matí. Una vegada fets els primers auxilis, traslladats al centre sanitari els ferits i restablerta la circulació, s’ha fet el pertinent control d’alcoholèmia al conductor de l’automòbil. La prova ha donat un índex d’1,47 grams d’alcohol per litre de sang. En conseqüència, ha estat detingut.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending