Detenen un jove per agredir l’àvia

La policia arresta 15 persones la darrera setmana, quatre d’elles per violència en l’àmbit domèstic

-
-

La policia ha detingut 15 persones durant la darrera setmana, del 5 a l’11 d’agost, per presumptes delictes contra la salut pública, la seguretat del trànsit i altres delictes.  Destaquen les detencions de quatre homes com a presumptes autors d’un delicte contra la integritat física en l’àmbit domèstic.

La policia va detenir un home en un hotel d’Escaldes-Engordany després que els agents fossin requerits per una agressió de parella. La dona presentava una erosió vermellosa a la galta esquerra i una ferida oberta sagnant al llavi inferior del mateix costat, segons informa la policia en un comunicat.

 També a la mateixa parròquia, es va detenir un home per una presumpta agressió de parella a la via publica ja que com a conseqüència d’una discussió, hauria estat agafada pels cabells, va rebre una bufetada i una empenta.  La tercera detenció va tenir lloc a Andorra la Vella quan un home va agredir la seva parella al carrer. A la capital, però aquesta vegada en un domicili particular la policia va haver d’intervenir per una picabaralla entre una dona i el seu net, que hauria agredit la padrina clavant-li una bufetada i una empenta.

A banda d’aquestes detencions, cal fer esment a la d’una dona i dos homes a Sant Julià de Lòria com a presumptes autors d’un delicte de contraban de mercaderia sensible. Els detinguts transportaven en un vehicle 201 cartrons de tabac per un valor de 7.000 euros

Etiquetes

Comentaris

Trending