Demòcrates aposta per fer de Ransol un punt de sortida del camí de Sant Jaume

Miquel Casal, número 3 de la llista, recorda que la ruta mou cada any 230.000 persones

Miquel Casal i Gerard Carnicé, a Ransol.
Miquel Casal i Gerard Carnicé, a Ransol.

La candidatura de Demòcrates considera que Canillo pot esdevenir un punt de sortida del camí de Sant Jaume. En concret, aposten perquè l’inici del recorregut es faci al poble de Ransol. D’aquesta forma, es podria aprofitar un itinerari “dels més coneguts arreu”  i que, com ha explicat el número 3 de la llista, Miquel Casal, rep cada any 230.000 persones.

El projecte planteja una coordinació amb la resta de parròquies per tal de “promoure que el camí arribi per la frontera amb Espanya”.  S’entén que la iniciativa podria ajudar a atreure més visitants a la parròquia, que l’escollirien com a punt de sortida de la ruta.

Paral·lelament, també es vol posicionar Canillo com a “destinació de muntanya de primer nivell”, amb l’objectiu d’allargar la temporada d’hivern al màxim. Així ho ha plantejat el número 10 de la llista, Gerard Carnicé. A banda dels projectes de ponts tibetans i l’itinerari circular per la parròquia, es faran d’altres propostes perquè “considerem que tenim les condicions idònies per convertir-nos en un lloc privilegiat d’entrenaments”, sigui per a esportistes amateurs o professionals. “Volem convertir la parròquia en un centre d’entrenament esportiu”, ha defensat Carnicé. 

Etiquetes

Comentaris

Trending