Triple distinció per al videoclip del tema ‘Dones d’Aigua’ de Juli Barrero

El cineasta Hector Romance guanya en tres categories als premis IMVA de Budapest pel treball del músic nominat als Premis Enderrock

Comentaris

'Dones d'aigua' continua col·leccionant guardons.
'Dones d'aigua' continua col·leccionant guardons. 33POEMES

El videoclip de la cançó ‘Dones d’Aigua’ de Juli Barrero, dirigit pel cineasta Hector Romance, ha assolit el premi en tres categories als International Music Winter Awards de Budapest, un certamen internacional on participen projectes d’arreu del món. Concretament les categories en les que el videoclip ha estat guanyador, han estat les de ‘Best Music Video’, ‘Best Director Music Video’ i ‘Honorable Mention Best First Time Music Video’.

Aquest premi dóna l’opció a participar també en un premi especial que l'organització realitza el mes de juny. Tot l’equip que ha treballat en el projecte “estem exultants d’alegria per aquests reconeixements internacionals que ens donen encara més força per continuar treballant per la cultura d’Andorra i la cultura en català”.

Juli Barrero durant la presentació de 'Líquid' a Barcelona.

Relacionat

Barrero avança cap a la final dels Premis Enderrock com a millor artista revelació 2021

El treball videogràfic lligat al disc ‘Líquid’ de Juli Barrero està pendent també d’altres certàmens. Els videoclips ‘Plou a la Massana’ i ‘Dones d’aigua’ són candidats en diverses categories del Rome Music Awards. Els dos videoclips han estat dirigits per Hèctor Romance i produïts sobre temes musicals de Juli Barrero, nominat com a millor artista revelació 2021 als Premis Enderrock.

Etiquetes

Comentaris

Trending