Barrero avança cap a la final dels Premis Enderrock com a millor artista revelació 2021

És la primera vegada en les 24 edicions dels guardons que un músic resident al Principat es cola en les nominacions

Comentaris

Juli Barrero durant la presentació de 'Líquid' a Barcelona.
Juli Barrero durant la presentació de 'Líquid' a Barcelona. MIREIA VALL

El músic establert a Andorra Juli Barrero va fent camí en les nominacions per als Premis Enderrock. De fet, és el primer cop en 24 edicions dels guardons que un artista establert al Principat avança tant. Ja ha superat la primera fase i ara és un dels deu semifinalistes en la categoria de ‘Millor artista revelació 2021’. Barrero està en la relació d’artistes gràcies al seu treball ‘Líquid’.

Aquest dijous s’han anunciat els semifinalistes dels Premis Enderrock, i segons informa la seva pàgina web Juli Barrero ha estat nominat a la categoria "Millor artista revelació 2021", categoria en la que deu participants opten a les tres places per accedir a la final. L'actual ronda de votacions populars comença avui mateix i té un termini fins el 7 de febrer. Per votar cal registrar-se a la web d'Enderrock i seguir les indicacions que allí hi apareixen.

El disc en vinil, que ja està a la venda.

Relacionat

Juli Barrero opta al millor disc de cançó d’autor dels Premis Enderrock amb ‘Líquid’

Els tres finalistes s'anunciaran el dia 9 de febrer, i es disputaran el premi en la gala del dia 20 de febrer que tindrà lloc a l'auditori de Girona, moment en que s'anunciarà el guanyador de cada categoria. Barrero, que fa pocs dies va presentar el seu disc a l’FNAC a Barcelona, està immensament feliç d’haver-se colat a la semifinal dels guardons.

Etiquetes

Comentaris

Trending