Juli Barrero opta al millor disc de cançó d’autor dels Premis Enderrock amb ‘Líquid’

El primer treball discogràfic de l’artista establert a la Massana està inclòs en la primera fase del concurs, que promou i guardona la música en llengua catalana

El disc en vinil, que ja està a la venda.
El disc en vinil, que ja està a la venda.

El primer treball discogràfic del músic establert a la Massana Juli Barrero, que s’anomena ‘Líquid’ i que es va cuinar especialment durant el confinament derivat de l’esclat de la pandèmia opta al millor disc de cançó d’autor als Premis Enderrock 2021. Aquests premis, promoguts per l’editorial de la revista que porta el mateix nom, impulsa i guardona els millors projectes anuals de música en llengua catalana.

El treball de Barrero està inclòs en una llista preliminar amb molts d’altres discs. La primera fase acaba el 24 de gener i el músic catalano-andorrà espera poder ser a la segona ronda, malgrat que no en sabia res de la seva aparició a la relació de candidats. “Estic content i molt sorprès perquè jo no m’he apuntat enlloc. Estem en una llista amb gent molt guai”, ha remarcat Barrero, que ha explicat que com que la relació segueix l’ordre alfabètic, “dues posicions per sobre meu hi ha la Judit Nedderman, que és tot un referent per mi”.

L’autor de ‘Líquid’, els vídeo-clips del qual ben aviat començaran a córrer alhora que es farà un concert de presentació a les Fontetes, també està inclòs en altres categories dels premis (millor artista, millor artista revelació, millor artista en directe i millor vídeo-clip amb la peça ‘Amb les mans a les butxaques’) ha destacat que “hi ha una llista enorme” d’aspirants. Amb tot, però, és “sorprenent, agradable i super emocionant”.

Etiquetes

Comentaris

Trending