La representació de 'La volonté du fou' s'ajorna a causa de la previsió de pluja

S'havia de realitzar aquest dissabte i s'ha programat el 17 de juliol en el mateix indret, la plaça Mestre Joan Roure, davant l'església del Fener

Els artistes assajant l'espectacle.
Els artistes assajant l'espectacle. Esacto’Lido

La representació de l'obra 'La volonté du fou' de l'Escola Superior de les Arts del Circ de Tolosa (Esacto’Lido), que s'havia de representar aquest dissabte s'ha ajornat al 17 de juliol per la previsió de pluja. L'espectacle s'emmarca en el trimestre de la Saison Culturelle que organitza l'ambaixada de França. És el treball de fi de curs de la promoció d'aquest any de l'escola.

La funció es farà a a la plaça Mestre Joan Roure, davant l'església del Fener. L'espectacle parteix d’elements d’ús diari –una corda, una paperera, un estenedor– i els converteix en vehicles al servei de la imaginació. És la primera vegada que l'escola de Tolosa, fundada l'any 1991, visita Andorra. Amb 'La volonté du fou' es tanca un trimestre en què l’ambaixada francesa ha programat teatre ('Les singes aussi s’ennuient le dimanche'), cançó d’autor (Quim Salvat i Felix Jousserand) i també còmic, amb el dibuixant Simon Lamouret, que exposa fins al 30 d’agost a la Massana. Lamouret  ha fet diverses sessions de treball a les escoles franceses i andorranes.

Comentaris

Trending