Més de mig miler de visites a la CATSA en el primer cap de setmana del L’Andart

L’organització titlla d’“excel·lents” les xifres entre dijous i diumenge

Detall de 'Memòries' de Toni Cruz.
Detall de 'Memòries' de Toni Cruz.

La cinquena edició de la biennal L’Andart s’ha estrenat amb molt bones dades d’afluència. Durant aquest cap de setmana han passat per l’antiga fàbrica de tabac CATSA més de 500 persones. L’espai acull obres de diversos artistes i, podríem dir, és l’epicentre de tot. L’edició d’aquest any té com a lema ‘La muntanya en circulació’ fent referència a l’economia circular.

El L’Andart d’aquest any no s’entendria sense CATSA. Acull una cinquantena d’obres i és un espai d’obligada visita. Entre les obres hi ha la majestuosa creació de l’artista local, Toni Cruz 'Memories'. Tot plegat no ha deixat indiferent a les més de 500 persones que hi ha passat entre dijous (320) i diumenge (101). Un viatge també que permet descobrir la història i els usos d’aquest immoble lauredià.

El muntatge de Toni Cruz 'Memòries', un homenatge al món del tabac, des de les cigarreres al contraban.

Relacionat

Catsa’rt

Aquestes dades, però no tenen en compte les visites que s’han fet a la resta del recorregut i això, segurament pot incrementar els números. L’edició d’enguany té com a ‘late motiv’ l’economia circular i l’aportació de l’art com a generador d’experiències i sensacions. L’organització ha convidat aquest any el fotògraf ucraïnès, Serheii Tyaglovsky, que ha enviat unes imatges que ens serveixen, tant per il·lustrar la biennal com per explicar a través de l’art la seva mirada des del cor de la guerra. Les obres es podran veure fins al 15 de novembre.

Comentaris (1)

Trending