Marc Felis guanya la novena edició del Solo Sax Competition

El músic espanyol, de només 19 anys, s’ha imposat a la final de la competició, amb Dmitry Pinchuck en segona posició i Vladimir Petskus en tercera

Foto de família amb els participants a la final, amb Felis a la dreta.
Foto de família amb els participants a la final, amb Felis a la dreta. IVÁN BLANCO

Marc Felis Candela ha guanyat aquest divendres el primer premi de la novena edició del Solo Sax Competition de l’Andorra Sax Fest. Ha estat el millor dels sis músics que han participat en una final molt disputada. A banda de Felis, també han tocat Pierre Faget, Danylo Dovbish, Victor Cohilis, Vladimir Petskus i Dmitry Pinchuck. Aquest últim va ser el guanyador del concurs Youth del 2022.

Els concursants han hagut de demostrar la seva habilitat amb l’obra ‘Concerto’ d’Henri Romassi. Tots els finalistes han estat acompanyats per l’ONCA. El millor, segons el jurat va ser aquest saxofonista espanyol, de tot just 19 anys, i que va començar a tocar l’instrument quan en tenia només quatre.

La gala d’entrega de premis s’ha tancat amb un pastís sorpresa per celebrar el desè aniversari de l’Andorra Sax Fest. Tant el director artístic, Efrem Roca, com el director creatiu de l’Andorra Sax Fest, Jordi Llorens, han volgut agrair a patrocinadors i col·laboradors el suport rebut durant tots aquests anys i han destacat que “som una petita família però som molt treballadors”.

Pel que fa a la resta del podi, Pinchuk ha quedat en segona posició. En tercera, s’ha elegit a Vladimir Petskus.

Comentaris (2)

Trending