Júlia Amor presenta el seu nou single amb una ‘live session’

‘Super extraño’ és el títol de la seva nova cançó, que s’ha introduït amb un vídeo gravat a la Sala Taro, de Barcelona, ambientada en un futur apocalíptic

Júlia Amor durant la 'live session'
Júlia Amor durant la 'live session'

L’andorrana Júlia Amor ha presentat el seu darrer single, ‘Super extraño’. Ho ha fet d’una forma especial, amb una ‘live session’ gravada en la Sala Taro a Barcelona, on està afincada. Al vídeo es mostra un futur apocalíptic i desolador on la cantant i la seva banda simulen que actuen per últim cop. La imatge va molt en la línia de l’estètica d’Amor, inspirada en els anys 80, i una melodia pop amb molts contrasts.

Amor ven ‘super extraño’ com “una festa a la nit i un pensament optimista sobre un retrobament amb l’amor, sense que cap dubte o ombra ennuvoli el camí”. És una combinació de guitarra, sintetitzadors i caixes de ritmes, que està influenciada per Alaska i Dinarama, ABBA o Carlos Berlanga, entre molts altres. Té un so més obscur que les seves darreres cançons, però seguint la línia i l’estil que acostuma a utilitzar l’andorrana en tot allò que ha presentat els últims temps.

La ‘live session’ presenta una sala destruïda, on no queden més que maniquins, televisions amb soroll blanc i coses trencades. Una imatge antiga, però del futur. Que presenta l’apocalipsi terrenal, on Amor se situa amb la seva banda, envoltats de càmeres de seguretat que observen el que està passant des de fora. Com un espectador més. En aquest sentit, la intenció de la cantant és donar el toc de llum, “botar sobre les cendres de l’antiga realitat per a poder sortir a ballar a la nit”.

 

 

Etiquetes

Comentaris

Trending