FEDA Cultura proposa una visita inèdita al Camí hidroelèctric d’Engolasters

L’activitat inclou un viatge en 3D pel sistema solar, que s’emmarca en el programa de Nits d’estiu

Comentaris

Una de les visites al Camí hidroelèctric d’Engolasters
Una de les visites al Camí hidroelèctric d’Engolasters

FEDA Cultura proposa una nova Nit d’estiu al voltant del Camí hidroelèctric d’Engolasters aquest divendres. Es tracta d’una visita inèdita al camí i un viatge en 3D pel sistema solar. Gràcies a unes ulleres de 3D, el visitant podrà descobrir les millors imatges dels planetes, els asteroides o els satèl·lits i tenir la sensació de ser-hi. Començarà a les 21:30 h, partint de la casa dels guardes del Camí hidroelèctric.

Les sis activitats que FEDA Cultura ha sumat a l’esdeveniment de les Nits d’estiu als museus estan tenint una gran acollida per part del públic, que ha valorat positivament propostes singulars que lliguen la història de la principal infraestructura hidràulica del país a l’entreteniment i la sensibilització, a través de la cultura i la ciència. De fet, l’activitat d’aquest divendres té l’aforament complet.

Les propostes són gratuïtes i estan adaptades a la situació sanitària. A banda de respectar totes les mesures de prevenció i seguretat s’ha de fer una reserva prèvia obligatòria per garantir l’aforament limitat.

La següent activitat serà el 5 d’agost a les 20h. Inclou una visita inèdita al Camí hidroelèctric d’Engolasters i curtmetratges infantils a la vora del llac, en col·laboració amb Ull Nu. Es recomana portar una llanterna i una manta o estoreta per poder seure a terra i gaudir d’aquesta proposta tan singular. La reserva es pot fer enviant un correu a fedacultura@feda.ad o bé trucant al museu al 739 111 (de dimarts a dissabte, de 9.30h a 13.30h i de 15h a 18.30h; i diumenge de 10h a 14h).

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending