Escaldes torna a posar en marxa Talentejant que arriba a la sisena edició

El 15 de maig es farà una selecció amb un equip de professionals que assessorarà els participants i el 22 serà la gran final

Cartell promocional de la nova edició de Talentejant.
Cartell promocional de la nova edició de Talentejant.

El Comú d'Escaldes-Engordany torna a apostar pel concurs d'arts escèniques per incentivar la creació entre els joves de la parròquia. Les inscripcions ja estan obertes per totes aquelles persones interessades. El 15 de maig es farà un càstig amb professionals del sector que oferiran consells, mentre que la Sala del prat del Roure acollirà la final el 22 del mateix mes.

El concurs de les arts escèniques talentejant arriba a la sisena edició amb l’objectiu de promoure la creació dels joves artistes del país. Enguany comptarà amb diferents corrents artístiques, com la dansa, el teatre i la música, entre altres. Com en altres edicions hi haurà dues modalitats, l'individual i la de grup separades per dos grups d’edat, de 12 a 17 i de 18 a 30. Diumenge 15 de maig es celebrarà el càsting on un equip de professionals assessorarà els participants perquè puguin potenciar el seu talent, metre que la final serà el 22 de maig a la Sala del Prat del Roure.

Els joves artistes que estiguin interessats a participar poden fer les seves inscripcions fins al 6 de maig al web de la corporació comunal. Cal recordar que la passada edició hi van prendre part 20 joves artistes en diferents estils i, per la present edició, i que s’espera repetir a aquest nombre.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending