Escaldes-Engordany uneix art i literatura en un club de lectura

La primera sessió té lloc aquest dimecres amb 'Cap a la bellesa' de l'escriptor francès David Foenkinos

Cartell de la iniciativa Liter'Art.
Cartell de la iniciativa Liter'Art. COMÚ ESCALDES-ENGORDANY

El comú d'Escaldes-Engordany estrena aquest dimecres el projecte Liter’art. Es tracta d'un espai obert als que vulguin atansar-se al món de la literatura a través de l’art o a l’art a través de la literatura. És un club de lectura, una porta d’entrada a l’Art, a través d’una selecció d’obres de diferents procedències que s'anirà fent en diferents sessions

A la primera trobada el protagonista serà 'Cap a la bellesa' de l'escriptor francès David Foenkinos. El vessant pictòric és el fil conductor de la novel·la Els seus personatges principals estimen les obres d’art i valoren per damunt de tot la bellesa que expressen. Aquesta bellesa és precisament la que els farà sortir dels mals moments i reconduir les experiències de vida negatives que els toca de viure. L'acte començarà a dos quarts de vuit a la biblioteca (avinguda Carlemany, 30).

El 9 de març serà el torn de 'La taula de Flandes' d'Arturo Pérez-Reverte. El llibre es basa en una trama que barreja novel·la històrica i policíaca, amb l'art i els escacs com a grans temes. El 1994 es va estrenar una pel·lícula de coproducció europea basada en el llibre, amb el mateix títol i dirigida per Jim McBride.

Comentaris

Trending